Home/Laadpaal Thuis

Laadpunt thuis

Laden thuis is wel lekker. Bij ons kan je het grootste assortiment A-merken van NL vinden. Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt dat je thuis wilt opladen, dan kies je het liefst een laadpunt wat het best bij jou, of je huis past. Kwaliteit voor een goede prijs, geinstallaeerd door een specialist. Bij Laadpunt Nederland werken alleen monteurs die uitsluitend met laadpunten bezig zijn, toppers. Is er na oplevering toch een keer iets aan de hand? Dan is het wel fijn dat je weet dat wij voor elk merk dat we verkopen ook erkend service-partner zijn.

Altijd het juiste en onafhankelijke advies

Het juiste advies, wel belangrijk. Dat kan alleen wanneer je iemand spreekt die kennis heeft van de EV-markt, auto’s en installatietechniek. Laten die mensen nou net bij ons werken. Het juiste advies, wel belangrijk. Dat kan alleen wanneer je iemand spreekt die kennis heeft van de EV-markt, auto’s en installatietechniek. Laten die mensen nou net bij ons werken. Het juiste advies, wel belangrijk. Dat kan alleen wanneer je iemand spreekt die kennis heeft van de EV-markt, auto’s en installatietechniek. Laten die mensen nou net bij ons werken.

Zo weet je dat je voor kwaliteit kiest

VCA Gecertificeerd

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers.

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van o.a. Installatiebedrijven.

InstallQ gecertificeerd

Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ.

Vereniging DOET

DOET (Dutch Organisation for Electric Transport) is al sinds 2009 de branchevereniging op het gebied van elektrisch vervoer in Nederland.